Månadens Loddo Box

Äntligen har månadens loddo box kommit. Den innehöll sköljmedel, cashewnötter, tandkräm, bar, duschcréme, rabattkupong och serum.
Baren från Eat Natural med yoghurtöverdrag var söt, det kändes som jag åt godis den var kaloririk vilket gör att jag inte kommer att köpa den igen. Det kändes som jag åt godis till mellanmål.
Duschcrémen hängde med till gymmet och är en vinnare. Jag gillar doften, löddret och att den är prisvärd. Palmolivs produkter slår många andra exklusiva och dyra duschcrémer. Den här kommer jag köpa igen.
Den tredje produkten som vi testade idag:
Ett revitaliserande koncentrat från Weleda. Det här var första gången som jag prövar en produkt från Weleda. Serumet skulle verka utslätande på en mogen hy men det kändes lite stelt på huden och doften av Nattljusblomma var sådär. Mitt omdöme är: tveksam att jag kommer att köpa den här igen.

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”