Hyr en Bajamaja

Förra sommaren skulle vi ha en fest modell större då det firades jämna år och bestyren startade långt innan. Mat, dryck, underhållning osv. kom givetvis upp först i planeringsskedet och jag gissar att det oftast är topp tre på listan över saker att ta tag i inför en fest. Tiden gick och vi började få koll på allt, inbjudningarna hade gått ut, svaren hade börjat trilla in, menyn var klar och vi gick och suktade oss själva genom att titta på de utskrivna bilderna från cateringfirman.

Så en dag med några veckor kvar till festen så kläcker dottern ur sig: ”Ska alla kissa och bajsa på vår ENDA toalett?!?!” I ärlighetens namn så hade tanken slagit mig men jag hade skjutit det åt sidan och tänkt att vi får titta på en lösning och i värsta fall så får det gå. Nu när dottern påtalade det potentiella problemet så började jag luska lite och som tur var så hade några vänner varit med och ordnat ett större lokalt idrottsevenemang tidigare så de tipsade mig om Sanifix och deras Holken/Bajamaja. Jag slog dem en pling och efter 5 minuter så hade vi kommit överens om ett rimligt pris i vilket transport, hyra och material ingick.

Lagom till festen kom sedan ”våra egna” Holkar och det var nog en väldans tur att vi tog hade extra toaletter för kvällen blev lång och drycken flödade så toaletterna användes flitigt! Vill ni slippa köerna inne och vänner som använder trädgården som urinoar om ni har en större fest, ja då är det bara att höra med Sanifix så tar de hand om skiten åt er ;  )

Etiketter: bajamaja

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”