30-dagars ben utmaning

Att få tiden att räcka till för allt är svårt och framförallt till träningen som är så viktig för kropp och själ. Nu har jag testat att pröva något nytt att följa ett benprogram här hemma istället för att stressa iväg till gymmet. Vi åker till Sälen om några veckor och jag behöver verkligen stärka mina benmuskler för att orka. Nu följer jag ett schema med sidoutfall, kissande hunden, benböj och saxande ben. Det finns säkert ett annat namn för de här övningarna men jag färglägger varje ruta och övningarna ökar med ca 5 repetitioner varje dag och jag känner att jag blir starkare. Det här är kanske träning som passar mig. Jag tränar hemma med kroppen som vikt det går snabbt och jag gillar att jag kan bocka av på ett schema. Kul det här kommer jag att testa fler gånger och olika scheman.

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”