Lego

Älskade lego,

Jag minns hur jag och min kompis står i kompisens storebrors rum, suktandes och storögt tittandes på  Star Wars Millenium Falcon! Denna så ikoniska farkost var ju givetvis förbjuden frukt så det var se men inte röra som gällde för oss. Åh vad vi ville leka med den men vi fick alltid nöja oss med vanligt lego men med en gnutta fantasi så byggde vi också vår egen Millenium Falcon. Det är ju det som är så fantastiskt med lego! Har du fantasin så kan du skapa allt möjligt och omöjligt. På www.klossbutiken.se så hittar du gamla nostalgileksaker och ett stort utbud av nytt lego. Jag har redan nu hittat några julklappar till småkusinerna och flera trevliga adventskalendrar på olika teman.  Det är så skönt att påbörja julklappsinköpen redan nu så att man slipper stå där den 23:e och svettas i affärerna.

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”