Ledarskap

Chefer... Hur ofta har man inte ifrågasatt en chefs kompetens? Hur ofta har man inte ansett att man skulle kunna göra ett mycket bättre jobb än chefen? Hur ofta har man inte gått och funderat på om det inte behövs någon form av EQ för att bli chef?

Oftast är det nog så att chefen vill gott och har den tjänsten hen har för hen förtjänar det men det kanske bara saknas ett litet verktyg. Alla kan ju inte vara kompletta, inte ens en chef! Jag har ofta önskat att mina chefer under åren haft kunnandet att få alla att dra åt samma håll, kunnandet att få alla att förstå vad företaget har för mål och kunnandet att få alla att vilja nå målen. Det är inte bara jag som medarbetare som behöver vidareutbildas utan även chefen har ju ett behov av det. Företaget jag jobbar för har anlitat Macat Affärsutveckling många gånger och det är jag innerligt glad för.

Jag tycker att det är så viktigt att bli entusiasmerad och motiverad för att kunna hålla ångan uppe dag ut och dag in och det är det alldeles för få som klarar av utan att det blir löjligt. Långt ifrån alla har det medfött utan det är en kunskap som måste läras in och det är tur att det finns kompetenta företag som jobbar med att göra våra chefer till ledare som man vill följa. Mer kompetens- och ledarskapsutveckling åt våra chefer! : )
 

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”