Däckbyte

Dagarna springer iväg och alla hjärtans dag försvann snabbt förbi. Februari är en månad som bjuder både på semlor och skidåkning. Nu har sportloven startat för några delar av Sverige och vi längtar efter ledigheten och att får komma iväg och åka lite skidor och sitta i vårsolen. Nu längtar vi efter våren trots att det idag var bitande kallt och snö på backen. Det känns och syns att dagarna blir längre och på eftermiddagen när du sitter på ditt kontor och tittar ut är det fortfarande ljust ute då blir man så glad i själen.

Ett säkert vårtecken är när det är dags att byta till sommardäcken, vi är inte riktigt där ännu men jag har börjat tittat runt lite på priser och på var någonstans man kan förvara däcken. Har hittat celer.se som erbjuder däckbyte och förvaring. Vi tycker att det är så smidigt och värt varje liten krona att någon förvarar däcken åter dig och du behöver inte bli smutsig eller hålla på att släppa däcken fram och tillbaka från garage eller förråd. Visst är det en lyx men det är en service som vi inte vill leva utan. Ha en underbar vecka och ut och njut av solen när den tittar fram.

Etiketter: däckbyte

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”