Triathlon smycken

Just nu råder en hälso och träningstrend i Sverige. Det känns som var och varannan kollega eller vän gör en
”svensk klassiker eller genomför triathlon. Några tränar mer och andra lite mindre. Några tränar året om andra har inte åkt en meter på skidor och väljer att köra Vasaloppet med olika resultat. Oavsett vad målet är så hittade jag den perfekta presenten till din vän som tränar inför ett triathlon. Tin-tin har designat ett smycke inför Tjörn triathlon men den fungerar alldeles utmärkt till alla som tränar inför ett triathlon och gillar att röra på sig och har en aktiv livsstil. Kollektionen är trevlig, tuff kan mjukas upp med ett litet guldhjärta, några smycken har läderrem andra ett silverhalsband.

Det finns även jättefina armband, manschettknappar, smycken och även snygga ljusstakar och en helt underbar ljuslykta Buttellykta där du har möjlighet att välja en glasflaska det kan vara en vin/konjak/olivoljeflaska eller så finns det möjlighet att lämna egna önskemål på vilken form som du önskar. Flaskan kapas i botten och får en fot av trä där du har möjlighet att välja vilken sorts trä du vill ha. En tamp sätts upp till och det blir en personlig lykta som du har varit med och designat. En jätte trevlig och kul present till dig själv eller en vän.

Etiketter: triathlon

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”