Personlig Stylist

Nu är snart januari över, månaden kan kännas lång när både jul, jullov och nyår brukar sätta sina spår i plånboken. Men nu är det dags för lite påfyllning i kassan och i garderoben. Januari är en månad när jag känner att jag vill byta ut allt i garderoben och shoppa lite nya kläder. Tänk om jag skulle ta chansen att boka in en Personal shopper? Vi vet alla hur det är att garderoben är helt full men du har ändå ingenting att ha på dig. Det skulle vara kul och spännande att få hjälp att bygga upp en basgarderob med snygga byxor, kavajer, blusar och sedan ha roliga accessoarer och kunna kombinera olika stilar.

Jag skulle kunna tänka mig att tillsammans med en stylist shoppa och sedan fota lite olika kombinationer av kläder och accessoarer. När fantasin tryter så har vi tillsammans byggt upp en garderob och jag kan snabbt titta i min mobil och få några tips på olika outfits.

Hittade i Sollentuna Centrum en stylist som heter Jenny Ragnwaldh som arbetar i Stockholm och erbjuder allt från garderobsrensningar, stilrådgivning på distans och hjälp med att hitta kläder till alla med olika behov allt från kläder till ett bröllop till att bygga upp en ny garderob.   

Etiketter: personal shopper

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”