Gu.Mo stuguthyrning

Vintern är här och sportlovet närmare sig med stormsteg. Dagarna känns ljusare, det är kallt och härligt och lite snö. Nu längtar vi efter att komma iväg till Sälen och att åka skidor. I år var vi ute i god tid och bokad stugan redan i oktober. Bra priser och många trevliga stugor hittade vi på gumo.se . Gumo förmedlar och hyr ut privata stugor. Det fanns många olika stugor i hela Sälen att välja på. Hemsidan är bra och tydlig. Priserna var bra mycket bättre än konkurrenterna och framför allt på Sportlovet lyckades vi hitta bra alternativ.

Nu när dottern är större är vi hänvisade till att åka på Sportlovet. Ni vet hur det är på sportlovet mer trafik, liftköer fler människor som rör sig i skidområdet men allt går med lite tålamod och lugn. Visst kan jag sakna att komma iväg när det är lite lugnare i backen men samtidigt så saknar jag inte att stå i barnbacken utan nu kan vi äntligen susa iväg i alla backar som vi vill.

Alla har sina favoritställen i Sälen och vi har provat lite olika ställen den här stugan ligger nära skidbussen och närmaste backen är Tandådalen. Vi åker med goda vänner som inte har åkt lika mycket skidor så jag tror att vi ska dra oss mot Hundfjället några säger att backarna är lite flackare och att det är lite soligare och varmare i Hundfjället. Åh vad jag längtar efter att åka skidor och sitta i vårsolen och mysa.

Etiketter: gumo

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”