Friskis & Svettis i Tyresö

Friskis & Svettis i Tyresö

Ibland inte alltid så äter man lite för mycket av det goda i jultider. Ett julklappstips till den som har allt köp ett årskort till Friskis & Svettis i Tyresö. Du kanske kan gå  med din partner och tillsammans startar ni en ny vana på det nya året. En kollega till mig har startat en ny jultradition tillsammans med sin familj, på julafton går dom till sitt närmaste Friskis & Svettis och kör ett spinning pass. De tycker att det är supermysigt och härligt att röra lite på sig på julafton eftersom du vet att det blir en lång dag med mat och dryck.

Jag tränar på Friskis både i stan och i Tyresö och anläggningen i Tyresö är alltid ett strå vassare än  i stan. Tyvärr är gymmen i stan nästan alltid i källarlokaler utan fönster. Friskis & Svettis avdelningen i Tyresö är stor, fin, ljus och med trevlig personal. Det finns ca 20 olika träningsformer allt från den enkla gympan, Core för att träna styrka, stabilitet, svettiga danspass och mycket mera. De har ca 90 pass i veckan och 700 kvm gym. '
Jag trivs alldeles utmärk där och som Tyresö bo så träffar du alltid på någon som du känner och byter några ord med. Jag trivs på mitt Friskis & Svettis!

Etiketter: friskis & svettis

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”