Parti i Farsta C

Nu har den holländska kedjan Parti som säljer böner, kaffe, choklad och nötter av hög kvalite öppnat i Farsta C. I stället för en julblomma så köpte jag med mig till min kusin en stor pappersstrut fylld med nötter, choklad och torkad frukt. Det blev verkligen uppskattat. Till nyårfesten tänker jag köpa med en strut fylld med nötter och torkad frukt då du oftast känner dig lite nöjd med chokladen. Ha en underbar vecka!

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”