Julklappstips från Sidenkompaniet

Vi stressar alla runt just nu och försöker hitta julklappar till familj, släkt och vänner. Jag försöker som vanligt att beställa så mycket som möjligt på nätet för att slippa att stå och trängas och svettas i affärer. Okej de sista dagarna innan jul så är det alltid lång kö till paketutlämningen på Hemköp.

Har ganska nyligen upptäckt Sidenkompaniet och deras underbara underställ. Jag har precis klickat hem nya underställ till hela familjen. Okej dottern kanske inte tycker att få ett underställ i julklapp är kanske den roligaste och mest spännande paketet under granen men det kommer garanterat vara ett av de mjukaste paketen som kommer att vara superskönt att ha under skidstället när vi åker till fjällen och åker skidor.

Jag beställde även enkla snygga toppar som är superfina att ha under en kavaj till jobbet. När alla jul och nyårshelger är över är jag även jätte sugen på att beställa hem nya täcken med 1 eller 2 kg dun i det skulle kännas superlyxigt att få krypa ned i vinter under ett härligt duntäcke.

Det känns även tryggt att veta att Sidenkompaniet har en väl genomtäckt hållbarhetsprofil allt från designen till leverantörerna. Alla produkterna är tillverkade av 100% Mullbärssilke.      

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”