Våra nära och kära

När julen snart står för dörren finns alltid tankarna hos de nära och kära som inte finns hos oss längre. När någon som vi håller kär lämnar oss blir det alltid många praktiska frågor som dyker upp. Allt från att ordna med begravningsbyrån och välja kista, urna, beställa blommor skriva en dödsannons. Frågorna är många och stora och besluten ska tas snabbt. När min kära mamma gick bort så bokade vi en tid på en stor begravningsbyrå det var ett professionellt och trevligt möte men jag kände efteråt att vi inte hade talat om kostnaderna vad vi hade tänkt oss eller vad vi ville ha.

Jag hade föredragit en mindre och mer personlig begravningsbyrå som Silverstadens Begravningsbyrå. Här hittar du en trevlig hemsida där du i lugn och ro kan välja att göra hela din beställning i lugn och ro och du kan tänka efter vad kostar en begravning. Hur mycket pengar är jag beredd att betala? Det är lätt att ringa och boka ett tid för ett hembesök eller så gör du klart din beställning hemma. Det finns instruktioner som är lätta att följa och tips vad du ska tänka på oavsett hur du vill ha begravningen oavsett religion och livsåskådning du har.      

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”