Nya tapeter

Få saker kan förändra ett rum som nya tapeter. Är lite sugen på att tapetsera om hallen och vardagsrummet. Jag tittade runt på nätet och hittade Björklund & Wingqvists hemsida. De erbjuder lite olika tjänster som till exempel hjälp med allt från att välja tapeten till att boka en målare som tapetserar till ett fast pris inom ett par veckor. Skönt att slippa ta in offerter från olika målare utan de sköter allt och bokar in målaren. De har ett så brett utbud på tapeter så oavsett budget så hittar du med enkelhet något som passar. Sedan är det inte bara tapeter du kan shoppa! Webbshoppen innehåller allt från möbler till kuddar till mattor.

Webbshoppen är helt beroendeframkallande och det är hur kul som helst att titta på olika tapeter. Jag vill ha allt! Topplistan ger dig tips på vad som är populärast just nu. Det finns även möjlighet att få hjälp med färgsättningen av en professionell inredare som hjälper dig att matcha tapeterna med soffan och gardinerna. Jag tror att vi måste åka in till butiken, boka ett besök och få lite hjälp med att fixa till här hemma. När vi väl har stökat klart med julen så blir det perfekt i januari att börja fixa lite här hemma. Det får bli julklappen till familjen i år!

Etiketter: tapeter

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”