Systrarna Sisters

Nu börjar vi planera lite glöggmingel med våra vänner. Naturligtvis så vill vi ha några juliga favoriter blandat med lite andra spännande rätter. En hel del kommer vi naturligtvis att göra själva men vi kommer att beställa catering från trevliga Systrarna Sisters som ligger nära oss. De har ett trevligt utbud med flera olika temabufféer. Vi funderade på att ta den här tapasmenyn:

Tapas ”Svensk” 2

Mini-laxburgare med krassesås, tunnbrödstubbe med smögenröra, mesfyllda rensteksrullar, krämig matjessillröra i glas, minitoast med löjrom & pepparrotscréme, getostpannacotta med strimlade betor, kräftstjärtsskagen med sambal på sked med knäcke och laxcarpaccio med chili & citrus.

Till den här menyn så kommer vi att göra en Janssons frestelse, hemmagjorda köttbullar, knäck, rocky road och marshmallowklubbor. Om vi hinner och orkar så bakar vi lussebullar och saffranssnittar. Vi kommer att servera Jansson i små portionsformar, tandpetare i köttbullarna och gästerna får sitta där de får plats. Inte så uppstyrt brukar leda till mer avslappnad atmosfär och roligare umgänge. Naturligtvis bjuder vi på vår favorit glögg från Goder Aftonglögg

Nu när vi dessutom kommer att få hjälp av Systrarna Sisters så kommer inte all energi gå åt i köket utan den kan vi göra av med på att ha kul med våra vänner istället!

 

Etiketter: #glögg #glöggmingel

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”