Julen står snart för dörren

Dagarna blir kortare, höstmörkret kryper närmare och temperaturen sjunker. Jag har börjat att tänka på julklappar och med det kommer alltid en inre stress. Vi har börjat att fundera på att resa bort över julen för att slippa all stress och måsten. Bara taken på att göra Jansson, rulla köttbullar och kladda med knäck i år igen ger mig rysningar.

Tittade in på trevliga Mora Hotell & Spa som erbjuder ett härligt julprogam för stora och små. I programmet finns det allt från att göra marsipangrisar, äta kakbuffé, besöka julotta i Mora Kyrka, stadsvandring, lyssna på högläsning, musikunderhållning och mycket mera. Tänk vad mysigt att ta med alla släktingar och vänner och resa bort i  några dagar. Ingen behöver städa, laga mat och du deltar i de aktiviteter som du känner för. Varför inte planera in ett besök på Tomteland på juldagen som har öppet 10-16 eller om du nu får med någon barnvakt så kan du och din käresta besöka spa avdelningen. Istället för att du knådar lussebullsdegen så är det du som blir knådad :)

Nu ska jag ta och presentera förslaget för resten av familjen och se om de kan tänka sig att inte vara så traditionella i år.

Etiketter: jul mora hotell

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln