Fusk ljus

Hittade fusk blockljus med timer på Clas Ohlson. Ljuset känner av när det är mörkt och lyser i 6 timmar och sedan slocknar det. Jag har inte bestämt mig ännu om jag gillar det trots att det är lite praktiskt så tror jag att jag kommer att tända riktiga ljus när jag har gäster eller när jag känner för det. Jag har alltid många lyktor i olika storlekar och färger som lyser på framsidan i höstmörkret. Jag älskar lyktor. Ha en underbar måndag.

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”