Wakers

Det här med bokföring har aldrig varit min grej. Jag tycker om att skriva om hemmet, mat, inredning o.s.v. men trots att jag inte omsätter några större summor så blir det ändå lite redovisning som måste göras. Som tur är så finns det faktiskt människor som tycker att det är kul med bokföring och än viktigare, det finns människor som är riktigt kompetenta och vet vad de gör.

Jag vände mig till en väninna som har drivit eget under ganska många år och hon har sedan en tid tillbaka anlitat Wakers. Jag litar fullständigt på min väninna men kände att jag behövde göra lite research så självklart kollade jag in wakers.se.
Efter att ha konstaterat att de fanns på flera platser (i Stockholm), att jag inte behövde åka till dem "hela tiden" utan det gick att sköta det mesta virtuellt, att de kunde sköta min löpande bokföring och att de kunde ta hand om bokslut så var jag såld. Att de dessutom gör det för ett rimligt pris gjorde mig ju ännu mer övertygad :)

För att sammanfatta; låt någon som kan och vill ta hand om din bokföring och mitt tips är att du låter Wakers göra det! 

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”