Bakluckeloppis

Lions i Tyresö ordnade sin första bakluckeloppis utanför BYGMA. Ett 20-tal bilar var på plats några pensionärer och några barnfamiljer sålde lite smått och gott. Det blev inget fynd men jag fick en ordentlig cykeltur i Trollbäcken. Efter loppisen spelade dottern match på IP, det är så skönt med hemma matcher, det känns som det är så enkelt att cykla ned några minuter innan match start, fika lite och prata med några mammor titta på matchen och sedan är du hemma på några minuter. Nu sitter jag och latar mig i solen igen och njuter av den sista augustisolen.

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”