Dagens boktips

Dagarna springer iväg här på Kreta. Nu har jag snart läst alla böcker som jag hade med mig till Kreta. Vindsjälar av Mons Kallentoft fick jag på köpet när jag köpte en veckotidning. Boken är en välskriven deckare som passar utmärkt att läsa på semestern. Den berör äldreomsorgen och det unga vårdbiträdet Tove som älskar att vårda de gamla och sjuka. En hyllning till alla vårdbiträden som gör ett fantastiskt starkt och viktigt arbete. Ha en fantastisk dag.

  • Lasse » Parti i Farsta C:  ”Tack för tipset! ”

  • Parti » Parti i Farsta C:  ”Så kul att ni uppskattar vår butik och vårt holländska koncept! Inlägget har äve..”

  • Marjut "Maja" » Munksäl på Samos:  ”Träffade på sälen i Samos nu när vi va där i sep. Hur söt som helst! Han tog sig..”

  • lena gustafsson » Blogg från Kreta:  ”Hej Jag älskar Grekland och kanske mest Kreta. Fin blogg du har. Gästar den gärn..”

  • Pauline » Munksäl på Samos:  ”var där i två veckor kom hem igår. träffade också munksälen. kanske samma då. st..”